donderdag 28 november 2013

Review: Catrice – Infinite Shine Lip Gloss


Een lipgloss die een oneindige glans zal geven, maar tegelijkertijd de lippen goed hydrateert.. dat klinkt als een mooi product! Catrice heeft een collectie liplossen op de markt gebracht onder de naam 'Infinite Shine Lip Gloss', deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 13 kleuren! Ik heb er eentje om te testen, een zacht licht roze kleurtje.

maandag 25 november 2013

Review + Tutorial: Lancôme – Liner Design stift eyeliner


Afgelopen week heb ik een zakje vol met make-up producten gekregen om te reviewen. Daar in zaten producten van allerlei merken, goedkope maar ook luxe merken. Een product waar mijn oog al snel op viel was de Liner Design van Lancôme, een stift eyeliner van een luxe merk. Zou een eyeliner van een luxe merk ook echt beter zijn? Zoals jullie op mijn blog hebben kunnen lezen was ik niet zo’n fan van de Catrice Cat Eyes Eyeliner, die zou ik goed kunnen vergelijken met deze eyeliner van Lancôme. Beide een stift, beide zwart, maar met een prijsverschil van zo’n 30 euro.

zaterdag 23 november 2013

Review: Essence Get Big Lashes – Triple Black Mascara


Laatst liet ik de Essence Get BIG Lashes Volume Boost mascara al aan jullie zien. Ik had ook nog een andere variant van de Get BIG Lashes collectie van Essence gekocht, namelijk de Triple Black mascara, voor extra zwarte wimpers. Omdat ik zo enthousiast was over de eerste mascara die ik van Essence heb gebruikt, wil ik natuurlijk de rest ook testen en dit met jullie delen!

donderdag 21 november 2013

Review: Rimmel London – Stay Glossy 3D Lipgloss

3D films zijn je-van-het de laatste tijd, elke film komt wel in 3D in de bioscoop. Laat nu ook je lippen in 3D stralen zonder die lelijke bril! Rimmel heeft de Stay Glossy 3D collectie op de markt. Lipgloss die je lippen laat stralen alsof ze een extra dimensie krijgen!


dinsdag 19 november 2013

Review: Essence – Metal Glam Eyeshadow


Discoballen in platte oogschaduwdoosjes, dit zijn de nieuwe Metal Glam oogschaduws van Essense. De losse oogschaduws van Essense vind ik meestal niet interessant genoeg om mee te nemen, maar deze trokken toch wel heel erg mijn aandacht. Zoveel glinsteringen, die moet ik proberen!

zondag 17 november 2013

Review: Etos – Liquid eyeliner in knal blauw


Afgelopen week was ik bij de Etos, even spieken wat het assortiment van het eigen merk nog voor leuks te bieden heeft. Wat het extra leuk maakte was dat de aanbieding “2e Etos eigen merk make-up product halve prijs” is. (actie loopt nog t/m 24-11-2013) Mijn oog viel al snel op deze knal blauwe eyeliner. Wel met een flexibel haren kwastje, maar hij ziet er zo mooi uit dat ik hem toch wil proberen. Let’s check it out!

donderdag 14 november 2013

Review: Miss Sporty Perfect color Lipstick – Extreme Black

Wauw, voor het eerst zie ik een zwarte lipstick bij de drogist liggen. Die kan ik gewoon niet laten liggen, zeker niet voor een zacht prijsje van €2,49 euro. Ik heb het hier over de Extreme Black lipstick uit de Perfect Color Lipstick collectie van Miss Sporty. Verkrijgbaar bij de Etos.

dinsdag 12 november 2013

Review: Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara


Een tijdje terug was ik bij de Kruidvat, waar ik voor het Essence schap stond. Mijn oog viel op een rijtje met mascara’s, allerlei soorten, vormen en maten voor een kleine prijs. Een mascara van Essence had ik nog nooit geprobeerd, misschien zijn ze wel heel fijn en loop ik een mooi product mis. Toch maar eens proberen! Ik heb er 2 meegenomen om te testen, beide van de ‘Get BIG! Lashes’ lijn: ‘triple black’ en ‘volume boost’. Mijn ervaring met de laatste wil ik graag vandaag met jullie delen.

zondag 10 november 2013

Review: Sleek Make-Up Blush – Flamingo 937



Deze blush van Sleek heb ik al een tijd geleden gekocht, maar eigenlijk nooit gebruikt. Ik had hem online besteld, maar hij leek me toch te fel van kleur toen ik hem binnen had gekregen. Tevens draag ik niet heel vaak blush, dus hij bleef maar in mijn stash liggen. Nu het weer winter begint te worden en mijn huid weer steeds meer op die van Sneeuwwitje begint te lijken, vond ik het toch eens tijd om deze roze blush uit te gaan testen.

zaterdag 9 november 2013

Review: Max Factor - Max Effect Giant Lip Pencil



Laatst heb ik bij de Big Bazar een aantal make-up producten gekocht voor enorm lage prijzen. Waaronder het ‘Max Effect Giant Lip Pencil’ van Max Factor. Ik had hem in de winkel al even geswatcht op mijn hand en het zag er prachtig glanzend en intens van kleur uit.

woensdag 6 november 2013

Review: Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen



Hier was ik al een hele tijd naar opzoek, een huidkleurig oogpotlood voor op de waterlijn! Er wordt altijd gezegd dat wit oogpotlood op de waterlijn het oog optisch groter doet lijken, dit is zeker waar, maar wit is zo wit. Wit is zo onnatuurlijk. Als het nou net iets warmer van kleur zou zijn…
Catrice heeft sinds kort een ´inside eye´ oogpotlood, deze is dus speciaal voor op de waterlijn. Hij is er maar in 1 kleur, namelijk 010 In The Mood For Nude. Dit is een lichte huidskleur, net geen wit. 

dinsdag 5 november 2013

Make-up Tutorial + review: Calvin Klein creamy oogschaduws

Vorige week heb ik bij de Big Bazar 3 potjes creamy oogschaduw van Calvin Klein gekocht. Deze creamy oogschaduws zijn van de ‘Sheer Crème Eyeshadow – Tempting Glimmer’ collectie. Ik wilde deze graag testen en voor jullie reviewen, deze keer in de vorm van een foto tutorial!

maandag 4 november 2013

Review: Catrice Intensif' Eye Wet&Dry Oogschaduw


Mijn zoektocht naar een mooie highlighter begon bij de Kruidvat, maar eens even kijken of de budget merken nog iets moois er tussen hebben zitten. In mijn ooghoek schitterde prachtige pareltjes, het bleken de nieuwe gebakken oogschaduws van de Intensif’Eye Wet&Dry Shadows collectie van Catrice te zijn. Een 6-tal kleuren lag daar mooi te zijn: 010 Black or White swan?!, 030 Vanilla Sky Ride, 050 Lunch At Tiffany’s, 080 Please Gold The Line, 090 Ninja Purples en 100 Glamourose. Een variatie van donkere en lichte kleuren. Omdat ik eigenlijk alleen een highlighter zocht, heb ik de 030 Vanilla Sky Ride gekocht.

zaterdag 2 november 2013

Review: Rimmel London Lash Accelerator Mascara



Zoals jullie weten had ik een tijdje geleden via de Vrouw (Telegraaf) een Rimmel make-up pakket besteld. Hierin zat onder andere de eerder gereviewde Lasting Finish by Kate lipstick, maar ook een mascara. De Lash Accelerator mascara met Grow Lash Complex + Fibres om precies te zijn. Tijd om deze te reviewen.

“Our first ultra lengthening mascara that defies the laws of lash length! Length that defies limits. Formula with Micro-Fibres and Grow-Lash Complex. Instant wow: Extends lashes by up to 99%. Lashes look up to 126% longer in 30 days. Lash-catching brush grabs every lash for perfect separation.  No clumps!”
- www.rimmellondon.com

vrijdag 1 november 2013

Review: Essence “Stay All Day” 16h Long-Lasting Concealer






Een fijne goed dekkende vloeibare concealer die ook nog eens goedkoop is, daar wordt iedereen volgens mij wel blij van. Essence heeft er eentje op de markt gebracht onder de naam “Stay All Day 16h Long Lasting Concealer”.

“Maak een eind aan vermoeide ogen! De nieuwe lang houdende concealer met licht reflecterende pigmenten is een ware tovenaar, die donkere kringen onder de ogen, rode vlekjes en andere oneffenheden laat verdwijnen en een frisse, stralende look tevoorschijn haalt! Dankzij de zijdeachtige textuur is het gemakkelijk aan te brengen. Het geeft je een mooie uitstraling, tot wel 16 uur lang.”
- bron: www.essence.eu