donderdag 31 oktober 2013

Make-up look: Happy halloween


Om deze Halloween editie 2013 maar eens even creatief te beginnen heb ik deze full face make-up look gemaakt. Half skelet, half geest. Ik heb het erg naar mijn zin gehad mij weer eens uit te leven met make-up op mijn eigen gezicht. Op zo'n moment is het gezicht gewoon een blank canvas waar een artiest zich op kan uiten!


woensdag 30 oktober 2013

Aankopen: Big Bazar grote merken make-up voor kleine prijzen!

Ik was vandaag, 30 oktober 2013, bij de Big Bazar en zag daar een super aanbieding, deze moet ik met de buitenwereld delen!

Make-up van merken als Calvin Klein, Rimmel London, L’oreal, Max Factor, Essie en OPI voor hele kleine prijsjes! Het zijn dan wel producten van wat oudere collecties, maar als het fijne producten zijn maakt dat mij niet uit. Het was wel een rommeltje.. alle merken lagen door elkaar en er zat veel te veel in de kleine bakjes. Dus het was even graaien en zoeken met hindernissen… maar ik heb er een aantal mooie producten uit gevist!

dinsdag 29 oktober 2013

Review: Rimmel Lasting Finish By Kate Lipstick






Een tijdje geleden had ik via de Vrouw (Telegraaf) een Rimmel make-up pakket besteld. Hierin zaten diverse producten waar onder deze Lasting Finish by Kate Lipstick, in de prachtige fel rode kleur 111 Kiss of Life.

“Kate Moss en Rimmel London werken al erg lang samen dus het was geen grote verrassing dat dit wereldberoemde topmodel haar debuut heeft gemaakt met deze collectie bij het edgy Londense make-upmerk. Ze geeft deze klassieker een sensationele draai en voegt iets toe van haar eigen onimiteerbare gevoel voor mode en glamour. De formule is bovendien vol van licht reflecterende eigenschappen, voegt aan elke kleur diepte en intensiteit toe en zorgt daarmee voor die unieke hypnotiserende Kate Moss-kracht. Dit zorgt ervoor dat jij net zoveel indruk maakt en zelfvertrouwen uitstraalt als Kate.”

zondag 27 oktober 2013

Review: Catrice Cat Eyes Eyeliner





Voor mij is er maar 1 eyeliner die werkt, de ‘2True Effortless Eyeliner’, maar toch blijf ik opzoek naar een ander alternatief. Mijn favoriet is namelijk niet verkrijgbaar in Nederland, ook nergens online. Ik kwam bij de Kruidvat en zag dat er weer een nieuwe Eyeliner in de schappen lag, de Cat Eyes Eyeliner Pen van Catrice, voor een prijs van €3,59 wilde ik hem wel uitproberen. Zou deze eyeliner mijn nieuwe favoriet worden? Of tipt ook deze niet aan de 2True..